Universal gaat iPhone-applicaties bij Blu-ray-films aanbieden

Universal is van plan om als eerste filmmaatschappij applicaties bij Blu-ray-films aan te bieden. Bij de film Fast & Furious, die op 28 juli uitkomt, kunnen iPhone-bezitters toegang krijgen tot de extra features.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

fast and furiousUniversal is van plan om als eerste filmmaatschappij applicaties bij Blu-ray-films aan te bieden. Bij de film Fast & Furious, die op 28 juli uitkomt, kunnen iPhone-bezitters toegang krijgen tot de extra features dankzij een applicatie. De optie werkt alleen bij Blu-ray-spelers die in verbinding staan met internet. De applicatie toont bijvoorbeeld informatie over de film zelf.

Ook is de iPhone als virtuele afstandsbediening te gebruiken. Bij Fast & Furious krijg je bijvoorbeeld toegang tot een virtuele garage, waarin je auto’s rondom (360 graden) kunt bekijken, inclusief voertuiggegevens. De applicatie is gratis te krijgen, maar voor de Special Edition van de Blu-ray-film Fast & Furious moet je wel $40 neertellen. Je krijgt er een mobiele versie bij, die je op de iPhone kunt kijken.

Bij films die later dit jaar uitkomen, kun je extra content naar de iPhone downloaden of bijvoorbeeld je vrienden via Twitter of Facebook vertellen welke film je kijkt.

Meer info: persbericht Universal

fast furious bluray

Via: Home Media Magazine

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:23
Categorie Amusement
Onderwerpen blu-ray, film

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.