TRVL reismagazine krijgt nieuw uiterlijk en nieuwe functies

TRVL is een indrukwekkend reismagazine op de iPad, waar we wel eens eerder over geschreven hebben. Inmiddels is versie 2.0 van TRVL uitgebracht, met een volledig vernieuwde gebruikersinterface, nieuwe functies en nieuwe content. TRVL wordt hoog gewaardeerd door de lezers, die zich over de hele wereld bevinden (in 170 landen) en de app en gemiddelde […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

trvl ipadTRVL is een indrukwekkend reismagazine op de iPad, waar we wel eens eerder over geschreven hebben. Inmiddels is versie 2.0 van TRVL uitgebracht, met een volledig vernieuwde gebruikersinterface, nieuwe functies en nieuwe content. TRVL wordt hoog gewaardeerd door de lezers, die zich over de hele wereld bevinden (in 170 landen) en de app en gemiddelde waardering van 4,82 sterren geven. Toch zijn de Nederlandse oprichters Jochem Wijnands en Michel Elings nog niet helemaal tevreden: ze vonden dat het blad een nieuw identiteit nodig had, om de voorsprong op andere reisbladen te kunnen vasthouden.


TRVL is een reismagazine dat op de iPad is ontstaan. Het bevat foto’s van National Geographic-fotografen en artikelen van Lonely Planet-auteurs. Na de eerste successen heeft het duo bladenmaker en merkontwikkelaar Rob van Bracht ingehuurd om een nieuwe identiteit te bedenken. Het nieuwe design is in alle 25 uitgaven doorgevoerd, de navigatie is vernieuwd en er zijn social media- en deelfuncties toegevoegd. Een nieuw icoontje en nieuwe geopositionering van foto’s maken de app nog mooier.

Downloaden: TRVL (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:28
Categorieën Kiosk, Reizen
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.