Terra krijgt ondersteuning voor Facebook, Twitter en Instapaper

Terra is een browser die onlangs een update heeft gekregen. Deze browser heeft handige functies gekregen, zoals een koppeling met Instapaper, Read It Later, Readability, Twitter en Facebook.

terra-browserTerra is een van de betere browsers voor de iPad. Met een update zijn meerdere handige functies toegevoegd, zoals ondersteuning voor het later lezen van webpagina’s via Instapaper en Read It Later. Maar je kunt ook websites in een geoptimaliseerde, ‘kale’ uitvoering lezen dankzij de ondersteuning van Readability. En ben je iets tegengekomen dat écht iedereen moet weten, dan is er nu ondersteuning voor Twitter en Facebook. Terra heeft als browser onder andere tabbladen en is supersnel. Bovendien is de browser gratis.

Ben je wel klaar met Safari op de iPad, dan is Terra dus een goede vervanger. De app is gemaakt door Readdle, een ontwikkelaar die eerder ReaddleDocs, Scanner Pro, PDF Expert en andere handige apps uitbracht. De app ziet er ook nog eens goed uit. Mocht je nog steeds niet overtuigd zijn, dan helpt deze laatste functie je misschien over de streep: je kunt in Terra heel makkelijk webpagina’s doorzoeken, zoals op onderstaande screenshot wordt gedemonstreerd.

Downloaden: Terra (gratis)

terra-zoekfunctie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2011, 22:06
Categorie Productiviteit
Onderwerpen abonnementen, Internet, kpn, t-mobile, telecom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.