Talking Tom Cat 2 op de iPad verschenen

Talking Tom Cat 2 is op de iPad beschikbaar. Deze app toont een kat die alles napraat en bovendien kun je ook de kat aanraken, aaien of plagen met kussens of een papieren zak.

talking tom catTalking Tom Cat is terug met een nieuwe app. De sprekende kat kreeg nogal wat bekendheid en is nu een internationale celebrity geworden. Hij is verhuisd naar een appartement, waar zijn nieuwe buurman Ben hem constant lastigvalt. Net als voorheen praat Tom alles na wat jij als gebruiker zegt. Je kunt op zijn buik of kop krabbelen om hem te laten spinnen. Maar je kunt ook aan zijn staart trekken, in zijn buik porren of tegen zijn gezicht slaan. Verder heeft de ontwikkelaar een zakkenknop toegevoegd, waarmee buurman Ben een papieren zak laat knallen zodat Tom schrikt.

talking tom cat ipadDruk je op de verenknop, dan gooit Ben een kussen naar Tom en druk je op de telefoonknop, dan speelt Tom met de originele Talking Tom-app. Zo zitten er nog meer grapjes in. Je kan filmpjes maken van Tom’s avonturen en die posten op Facebook of YouTube.

Downloaden: Talking Tom Cat 2 for iPad (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2011, 22:09
Categorie Amusement
Onderwerpen game, humor, tennis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.