SugarSync 4.0: clouddienst krijgt update met herontwerp en zoeken

De clouddienst SugarSync heeft een herontwerp gekregen, is voorzien van een zoekfunctie en kan nu bestanden openen vanuit andere iOS-apps.

SugarSync iPhone iPad online opslagdienstDe clouddienst SugarSync heeft een applicatie voorzien van een grote 4.0-update. De applicatie waarmee je online opgeslagen bestanden en documenten kan openen en beheren, heeft een nieuw uiterlijk aangemeten gekregen dat er bijtijds uitziet. De dienst waarbij je 5 gigabyte gratis online opslagruimte krijgt, maakt het via een menu links makkelijk om gedeelde bestanden te benaderen en zelf content te delen. In de applicatie kan je nog steeds een abonnement voor 30GB opslagruimte kopen voor 44,99 euro met een in-app aankoop.

Er zijn twee functies die centraal staan in het makkelijker maken van de toepassing voor de iPhone en iPad: Search en Open In. Met de eerste doorzoek je logischerwijs bestanden in je eigen mappen of mappen die vrienden delen. Open in maakt het mogelijk vanuit andere applicaties om documenten rechtstreeks in SugarSync te openen. Zo kan je vanuit notitie-apps bijvoorbeeld tekstdocumenten doorzetten, en kan je via andere apps weer foto’s en video’s uploaden naar de clouddienst.

SugarSync menu iPhone SugarSync iPhone document bekijken

Nieuw in SugarSync 4.0 is verder de mogelijkheid om je mappen te filteren op het apparaat waarop ze benaderbaar zijn. Op die manier krijg je inzicht in welke mappen worden gesynchroniseerd met je pc, Mac of het web en welke mappen alleen lokaal op je iPhone of iPad staan. In een volgende update komt de clouddienst bovendien met labels voor je mappen. Daarmee worden ook mappennamen gesynchroniseerd tussen de computer, het web en je iPad of iPhone.

Downloaden: SugarSync (gratis, 5GB gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2013, 18:13
Categorie Productiviteit
Onderwerpen cloud, online opslag, sugarsync

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.