SoundHound nu ook als gratis iPhone- en iPad-applicatie

SoundHound is nu ook in een gratis versie beschikbaar. Met deze gratis versie kun je net als bij Shazam 5 liedjes per maand herkennen. De betaalde versie kost €3,99.

soundhoundSoundHound (voorheen Midomi) was de laatste maanden als een betaalde applicatie in de App Store te vinden. Nu is er opeens een nieuwe universele versie, die gratis te downloaden is en vijf muzieknummers per maand toestaat. SoundHound is een applicatie die vergelijkbaar is met Shazam, maar iets meer mogelijkheden biedt. Je hoeft de iPhone namelijk niet voor een speaker te houden, maar kan een liedje ook neuriën, de titel inspreken of artiesten zoeken met de functie Say Search. In feite zijn de mogelijkheden gelijk aan SoundHound ∞ (het teken ∞ staat voor oneindig, om aan te geven dat in de betaalde versie het aantal op te vragen liedjes onbeperkt is).

Eigenlijk kiest SoundHound nu voor dezelfde werkwijze als Shazam: ook daar krijg je in de gratis versie de mogelijkheid om maandelijks 5 liedjes te herkennen en ook daar kost de betaalde versie €3,99. Het belangrijkste verschil tussen beide is dat SoundHound al is aangepast voor de iPad: het wordt als universele applicatie uitgebracht zodat de weergave zich automatisch aanpast, afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.

Downloaden: SoundHound (gratis) of SoundHound ∞ (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2010, 20:35
Categorie Muziek
Onderwerpen herkenning, muziek, soundhound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.