SplashID beheert wachtwoorden op de iPad

SplashID is er nu ook in een versie voor de iPad. Hiermee kun je wachtwoorden, pincodes, bankrekeningnummers en andere vertrouwelijke gegevens beveiligd opslaan.

splashidSplashData is een oudgediende in de wereld van mobiele software. Telkens wanneer er een nieuw mobiel besturingssysteem werd uitgebracht wist SplashData wel weer bijpassende software te maken. Zo ook bij de iPad: ze hebben de applicatie SplashID (bedoeld voor het veilig opslaan van wachtwoorden) aangepast voor het grotere scherm van de iPad.

Gebruikersnamen en wachtwoorden vergeet je nooit meer. Bovendien kun je met de Web Autofill-functie zorgen dat inloggegevens op websites automatisch worden ingevuld. De meeste wachtwoordapplicaties voor iPhone en iPad maken gebruik van een hoofdwachtwoord, waarmee je toegang tot alle opgeslagen gegevens afschermt. SplashID heeft voor een andere oplossing gekozen, die ze van Android hebben afgekeken: met een stippenpatroon krijg je toegang tot de app. Of het veiliger is dan een wachtwoord of pincode mag iedereen voor zichzelf beslissen. Wel is het zo, dat het veiliger is als je voor verschillende sites verschillende inloggegevens gebruikt, in plaats van één ingewikkeld wachtwoord dat je overal gebruikt.

Je kunt alle gegevens synchroniseren met de SplashID iPhone Desktop, verkrijgbaar voor Mac en Windows.

Andere wachtwoordmanagers die al zijn aangepast voor de iPad:

Downloaden: SplashID (€7,99)
Meer info: SplashID

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2010, 21:01
Categorie Uncategorized
Onderwerpen ipad, polen, t-mobile, telecom, vertalen, wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.