Shazam voor iOS krijgt update: meerdere nummers tegelijk kopen

Shazam voor iOS heeft een update gekregen. De muziekherkenningsapp laat je nu meerdere muzieknummers tegelijk aanschaffen via iTunes. Ook de aanbevelingen en VoiceOver-ondersteuning zijn verbeterd.

shazam iphoneShazam heeft een update uitgebracht voor de iOS-apps. In Shazam 6.2 kun je meerdere muzieknummers tegelijk kopen. Ook is de herkenning van muzieknummers verbeterd en is de toegankelijkheid van de app beter geworden. Shazam is er in drie varianten: Shazam, Encore en een RED-variant. Naast de al genoemde verbeteringen vind je in Shazam 6.2 ook voorvertoning van muzieknummers en functies om makkelijker te kunnen tweeten en delen op Facebook.

shazam kaartjeHet kopen van meerdere muzieknummers houdt in dat je na het taggen van een aantal nummers ze meteen kunt kopen in iTunes. Dit doe je via My Tags, waarna je op Select & Buy klikt. Je kiest de nummers die je wilt hebben en kunt ze daarna meteen aanschaffen. Bij de aanbevelingen in Shazam krijg je nu nummers te zien die recent zijn gekocht door andere Shazam-gebruikers. Hiervoor ga je ook naar My Tags en vervolgens naar Recommendations. Blinden en slechtzienden hebben meer profijt van de app, want de VoiceOver-ondersteuning op de iPhone is verbeterd.

Shazam is een app waarmee je muziek kunt ontdekken. Door op een knop in de app te tappen luistert Shazam naar omgevingsgeluiden en herkent vervolgens de muziek die op de achtergrond wordt afgespeeld. Het is handig als je in een café de gespeelde muziek wilt herkennen of wanneer je bijvoorbeeld een muziekje hoort tijdens de STER-reclame en het bijbehorende liedje maar niet kunt thuisbrengen.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2013, 17:35
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.