Pinterest voor iPhone vanaf nu in het Nederlands

De app Pinterest is vanaf nu in het Nederlands te gebruiken. De update van Pinterest biedt nieuwe functies, zoals makkelijker vrienden zoeken en volgen.

pinterestDe Pinterest-app voor de iPhone heeft een update gekregen, waardoor de app nu in het Nederlands te gebruiken is. Pinterest is een virtueel prikbord waar je allerlei zaken kunt opprikken: de nadruk ligt op design en bijzondere producten, zoals een mooi jurkje of meubelstuk maar je kunt er ook mooie app-icoontjes of lekkere recepten mee ‘pinnen’. Pinterest blijkt vooral populair bij vrouwen. Met de nieuwste versie van de Pinterest-app kun je makkelijker vrienden zoeken die je wilt gaan volgen. Ook is het makkelijker geworden om vrienden uit te nodigen voor de dienst.

Met een vingerveeg kun je een pinboard vanaf nu verwijderen uit de lijst. Het rapporteren van pins is nu vergelijkbaar met de werkwijze op de website. En wil je je wachtwoord resetten, dan kan dat nu vanuit de app. Bij Pinterest kun je bladeren door pinboards die door anderen zijn gemaakt. Je kunt ook mensen die je interessant vindt gaan volgen, vergelijkbaar met Twitter.

Downloaden: Pinterest (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2012, 14:45
Categorie Lifestyle
Onderwerp pinterest

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.