DataMan Pro toont dataverbruik per iPhone-app en geeft korting

DataMan Pro heeft een update gekregen en toont nu per app hoeveel data er is verbruikt. Ook is de app nu met korting te krijgen voor 79 cent.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dataman proDataMan Pro is een app waarmee je het dataverkeer op je iPhone in de gaten kunt houden. Heb je problemen dat je snel door je databundel heen bent, dan geeft DataMan Pro aan waar het probleem zit. Met de onlangs toegevoegde functie App Watch kun je zien welke apps het meeste dataverkeer veroorzaken. App Watch is nu verder uitgebreid en biedt nog meer informatie. Bovendien is de app in prijs verlaagd.

DataMan Pro levert behoorlijk wat informatie, in vergelijking met soortgelijke apps. Aanvankelijk toonde App Watch alle applicaties die in een bepaalde tijdsperiode data hadden verbruikt. Daarmee wist je nog steeds goed niet welke app de boosdoener was, als je dataverbruik schrikbarend omhoog ging. Met versie 5.2 van de app is dat opgelost: vanaf nu zie je precies hoeveel data elke app heeft gebruikt.

Misschien kom je erachter dat de mailapplicatie steeds een foto probeert te versturen. Of streaming radio blijkt toch meer data te verbruiken dan je had gedacht. Je geeft aan over welke periode je een rapport wilt zien en voor welke verbinding (Wi-Fi of 3G). Bestaande gebruikers van DataMan Pro moeten er rekening mee houden dat de nieuwe versie 5.2 een nieuw database-formaat gebruikt, waardoor de oude meetgegevens verloren kunnen gaan. DataMan probeert de data wel om te zetten naar het nieuwe formaat, maar dat gaat niet altijd goed. Je kunt daarom beter de oude app wissen en de nieuwe app opnieuw installeren.

Update: De app is niet meer verkrijgbaar in de App Store.
Update 2: DataMan Pro is terug, maar met een andere insteek.

Downloaden: DataMan Pro (tijdelijk €0,79 – normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2012, 10:19
Categorie Diensten
Onderwerpen dataman, dataverbruik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.