Open actiespel The Amazing Spider-man verschenen voor de iPad

Het iPad-spel The Amazing Spider-Man is vandaag in de App Store verschenen. In deze open game slinger je door de straten van New York om verschillende missies af te ronden.

Amazing Spider-Man iPadHet actiespel The Amazing Spider-Man van Gameloft is vandaag verschenen voor de iPad, iPhone en iPod touch. In deze game kruip je in de huid van de bekende stripheld, die verschillende op de onlangs verschenen film gebaseerde missies succesvol moet afronden. Dit mag je doen in een volledig verkenbare driedimensionale versie van New York, waarin je mag rondslingeren en -springen. Hoewel de game het verhaal van de film volgt, houdt niks je tegen om er op uit te trekken en andere dingen in de stad te doen.

De grootste kracht van The Amazing Spider-Man lijkt dan ook bij de zijmissies verspreid door de stad te liggen. Hiervoor moet je door de hele stad heen navigeren, waarbij je ook de fijne kneepjes van het webslingeren leert kennen. Je levert pakketjes af, of moet schurken die een bank beroven tegenhouden. De game lijkt daarmee geïnspireerd door titels zoals Grand Theft Auto. Dit is niet de eerste keer dat de stripheld daar zijn invloed vindt: in 2004 verscheen Spider-Man 2 voor verschillende spelcomputers, waarin je ook door een open stad mocht slingeren.

Het verhaal van de game is geïnspireerd op de gebeurtenissen in de film. Het letterlijke verloop van de speelfilm zul je daarom niet tegenkomen, maar de kans dat kleine delen van het verhaal worden verraden bestaat nog steeds.

Downloaden: The Amazing Spider-Man (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2012, 14:02
Categorie Games
Onderwerp gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.