Mail Pilot: alternatief voor Mailbox met fors prijskaartje

Mail Pilot is een mail-app voor de iPhone en iPad die je berichten als taken in een todo-app laat behandelen. De app kost maar liefst 14 euro.

Mail Pilot iconDe nieuwe iPhone-applicatie Mail Pilot is een mail-app die je berichten laat behandelen als taken in een todo-app. Zo kun je bijvoorbeeld een zakelijke mail in het weekend doorschuiven naar maandagochtend, zodat hij tot dan uit je prioriteitenlijst verdwijnt. Eerder dit jaar deed Mailbox nog hetzelfde, maar er is sprake van één wezenlijk verschil tussen de concurrenten: de nogal hoge prijs.

Mail Pilot screenshotMail Pilot hoopt met zijn prijs een premium mail-applicatie op de iPhone te zijn. De ontwikkelaar heeft dan ook één streepje voor: Mail Pilot kan gebruikmaken van alle IMAP-mailadressen, terwijl Mailbox nog steeds is beperkt tot Gmail. Ook is de app universeel, waardoor hij de resolutie van de iPad benut. Daar staat tegenover dat Mail Pilot geen pushnotificaties ondersteunt, een voor sommigen essentiële functie voor een mail-app.

Een jaar geleden wist Mail Pilot op Kickstarter meer dan 50.000 dollar in te zamelen. Ook toen bleek de app al een premium prijskaartje te krijgen: er was minstens een donatie van 25 dollar nodig om te app te mogen gebruiken.

Downloaden: Mail Pilot (€13,99, universeel, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2013, 17:33
Categorie Productiviteit
Onderwerp e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.