Kortingsbonnen-app Scoupy voor iPhone heeft nieuwe indeling

Scoupy, de kortingsbonnen-app voor iPhone, is vernieuwd en biedt nu een indeling met kortingen verdeeld over ketens, vrije tijd en webshops.

Scoupy iPhone overzichtScoupy is in het nieuw gestoken, al komt het uiterlijk van de applicatie je ongetwijfeld nog bekend voor als je de app voor kortingsbonnen eerder hebt gebruikt. Scoupy is vooral onderhuids en technisch aangepakt. De applicatie werkt sneller dan voorheen, wat je terugziet in het laden de lijsten met de digitale kortingscoupons. Daarnaast is er meer ruimte voor acties binnen Scoupy zelf: je ziet steeds welke aanbieding in de spotlight geplaatst is, nog bovenop de nieuwe verdeling van kortingsbonnen zelf.

Het nieuwe schuifmenu dat je benadert met de hamburger (drie op elkaar liggende streepjes) links bovenin beeld, sorteert de hoeveelheid rubrieken in de app overzichtelijk. De rubrieken die je het meest zal gebruiken staan bovenaan. Daar vind je de spotlight, kortingsbonnen in de buurt, kan je zoeken op ketens, vrije tijd, webshop en plaatsen. Dan kan je constateren dat er veel ruimte is bijgekomen voor nieuwe rubrieken. Vrije tijd biedt een overzicht van kortingsbonnen op daguitjes in het hele land, Webshop categoriseert winkels waar je niet fysiek doorheen kan lopen en met Ketens heb je een overzicht van allerlei door Nederland verspreidde filialen waarbij kortingen gelden.

Scoupy hoofdmenu 2.0 Scoupy overzicht kortingen alles iPhone

Het schuifmenu (dat overigens wel iets vloeiender in beeld kan schuiven) biedt ook toegang tot je eigen accountgegevens als je bent ingelogd in de applicatie, wat overigens nog altijd niet noodzakelijk is om een korting te gebruiken. Ook zie je dan je favoriete coupons terug, bekijk je op jou toegespitste specials en zie je welke bonnen je al hebt gebruikt. Wie teleurgesteld is dat de vernieuwde Scoupy 2.0 niet meedoet met de ‘platte’ designtrend van iOS 7, kan in ieder geval zijn hart ophalen dat het app-icoontje wel wat is strakgetrokken.

Downloaden: Scoupy (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Er zijn heel wat kortingsbonnen-apps in Nederland. We riepen Scoupy vanwege de hoeveelheid acties eerder al uit tot beste kortingsbonnen-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2013, 13:40
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen korting, scoupy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.