Journey of Fortune: Dragon’s Fire voor iPad tijdelijk voor 79 eurocent

Journey of Fortune: Dragon's Fire

dragons fireJourney of Fortune: Dragon’s Fire is een RPG voor de iPad, die alleen vandaag met 75% korting te krijgen is. In plaats van €2,99 betaal je €0,79. Doel in dit spel is om de draak te verslaan en de prinses te redden. Je kunt alleen spelen of tegen maximaal 3 tegenspelers. Aanvallen is mogelijk met een vuurbal, lichtflits, muur van vuur of vergif. Ook heb je de mogelijkheid om je te verdedigen met verschillende betoveringen en komen er monsters langs. De game is gemaakt door de Tsjechische ontwikkelaar Cinemax, die koos voor een ouderwetse videogamestijl.

Je speelt de rol van een magiër en begint met het kiezen van een van de gekleurde schilden. Je moet daarna ‘dobbelen’ met behulp van een wiel dat je met een vingerbeweging kunt laten ronddraaien. Dit bepaald naar welk vakje je mag springen. Vijanden komen van de zijkant van het scherm binnen. Kom je terecht op een van de vakjes die met vechten, genezing of schilden te maken hebben, dan kun je in gevechtsmodus gaan.. Bij een vakje met een wapen of betovering kun je de vijand aanvallen.

journey of fortune

Je reis over het spelbord wordt aangegeven door gekleurde lichtjes, waarvan er 67 in totaal zijn. Een RPG-bordspel is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar mocht het je genre zijn, dan ben je voor €0,79 goedkoop uit. De game kwam op 13 oktober in de App Store en is dus nog vrij recent. Nederlandse App Store-reviews zijn er nog niet, maar de Amerikanen geven het gemiddeld 4 sterren.

Downloaden: Journey of Fortune: Dragon’s Fire (€0,79)

Onderstaand filmpje laat zien hoe het werkt, al is het commentaar helaas in het Tsjechisch:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2010, 21:25
Categorie Games
Onderwerpen game, korting, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.