iPhone-takenlijst #todo voegt herinneringen toe

De takenlijst-app #todo is vandaag gratis. Bovendien zijn er in de laatste update een list- en post-it-modus toegevoegd en kun je per todo een herinnering instellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

todo iphone appDe takenlijst-app #todo is vandaag gratis te downloaden. Dat is een mooie kans om kennis te maken met deze app, die een week geleden nog een update kreeg. In versie 1.3 is ondersteuning voor Koreaans en Japans toegevoegd en een manier om gebruikerstags beter te beheren. Je kunt de tags nu toevoegen, hernoemen en wissen door in de instellingen naar de Tag Manager te gaan. Ook nieuw is dat je per todo-item een herinnering/waarschuwing kunt toevoegen, om te zorgen dat je tijdig met een taak aan de slag gaat.

De ontwikkelaar biedt in de nieuwste versie bovendien de mogelijkheid om todo-items te bekijken in twee varianten: post-it of list. Een list is simpelweg een lijstweergave en bij post-it worden de taken getoond op losse blaadjes, zoals hiernaast is te zien.

#todo is een takenlijst-apps waarbij je taken kunt toevoegen zoals je op Twitter gewend bent: je gebruikt een @ voor namen van contactpersonen, #hashtags om taken snel te kunnen filteren en ^locaties om snel te zien welke taken je thuis of op het werk moet doen. In deze app verdien je achievements door het afvinken van je dagelijkse taken. Ook kun je vrienden laten weten wanneer je een bepaalde taak hebt afgerond (handig als je samen aan een project werkt).

Downloaden: #todo (tijdelijk gratis, normaal €1,59) (kortingsactie is afgelopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2012, 9:54
Categorie Productiviteit
Onderwerpen takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.