iPhone game-update #50: Forget-Me-Not, Gobliiins 2 en Gameloft

iPhone game-update #50: Forget-Me-Not, Gobliiins 2 en Gameloft. iPhoneclub zorgt elke dag voor het laatste nieuws omtrent games voor je iPhone.

gobliiinsEindelijk is hij er dan, de vijftigste game-update. Het eerste jubileum en hopelijk volgen er nog veel meer. Vandaag hebben we nieuws over de creatieve Pacman-kloon Forget-Me-Not, staat de klassieke game Gobliiins 2 in de picture en hebben we nog een klein nieuwtje omtrent Gameloft.

Forget-Me-Not lijkt op Pacman

forget-me-notVandaag is Forget-Me-Not uitgekomen. Die titel zegt je waarschijnlijk niets, maar na het zien van de onderstaande trailer kan je niet ontkennen dat deze game welk erg aan Pacman doet denken. Het spel bestaat uit drie spelmodussen waarin je pilletjes en fruit moet verzamelen om zo meer punten te krijgen. Maak de langste aaneengesloten ketting van bloemen en je verdient combopunten. De game is ook met twee personen te spelen op één apparaat. Forget-Me-Not ondersteunt Game Center en is voor €1,59 te downloaden vanuit de App Store.

Downloaden: Forget-Me-Not (€1,59)

Gobliiins 2 speel je op je iPhone

Vorig jaar kwam de eerste Gobliiins-game naar de iPhone en het is nu de beurt aan het tweede deel. Het spel zal deze week nog uitkomen en kent een lage introductieprijs van maar liefst 79 cent. In deze point-and-click puzzlegame is het de bedoeling dat je twee Gobliiins onder de duim neemt en ze door de verschillende levels loodst. Het oude spel van uitgever Sierra kent naast een kleine oppoetsbeurt verder geen extra’s, maar hopelijk mag dat de pret niet drukken.

Gameloft brengt teaser uit van nieuwe game

Van Gameloft weten we dat ze aardig wat ‘grote’ titels uitbrengen op het iOS-platform. Nu werd een tijdje geleden bekend dat ze vier titels met behulp van de Unreal 3 Engine gaan ontwikkelen en wellicht is de game op onderstaande afbeelding wel de eerste van die vier. Zoals je ziet is er geen duidelijke aanwijzing voor een vervolg op een bestaande titel, dus Gameloft kennende zal het waarschijnlijk om een nieuwe franchise gaan. De tekst op het plaatje: ‘When revenge is coming, watch your back’ maakt het allemaal niet duidelijker. Persoonlijk denk ik dat het om een nieuwe shooter gaat à la Gears of War, maar pin me er vooral niet op vast.

gameloft nieuwe game

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2011, 23:17
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, pacman

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.