Dispatch e-mailapp ondersteunt nu Pocket en Readability

Dispatch, de e-mailapp met actiegerichte bediening, heeft een eerste update gehad. Pocket en Readability worden voortaan ondersteund, naast een tiental andere apps en diensten.

dispatch-iphoneRuim een week na het verschijnen van Dispatch is er al de eerste update. De actiegebaseerde e-mailapp Dispatch past al helemaal in de stijl van iOS 7. Maar ook qua functies springt het er bovenuit. Na eerdere ondersteuning voor Instapaper zijn nu ook de later-lezen-diensten Pocket en Readability toegevoegd. Nieuw is ook de optie om App Store-linkjes binnen de app te openen en vanuit de app Passbook-passen te bewaren. Voor de control freaks zitten er nieuwe instellingen in, zoals een geavanceerd setup-scherm bij het bewerken van accounts en het uitschakelen van het geluidje in de app. De alerts zien er beter uit en de foutmeldingen zijn duidelijker.

Het heeft even geduurd voordat er goede alternatieve e-mailapps op de iPhone beschikbaar kwamen. Na Mailbox (nu eigendom van Dropbox) raakte alles in een stroomversnelling. Er kwam meer belangstelling voor mailapps die je een productiviteitsboost kunnen geven, zoals Mail Pilot en Triage. Dispatch is een relatieve nieuwkomer, maar heeft wel van al z’n voorgangers geleerd. Ze proberen zich te onderscheiden met ‘actiegebaseerde e-mail’ en een koppeling naar apps als Safari, Chrome, 1Password, Maps, Google Maps, Due, OmniFocus, Things, Calendar, Reminders, Asana, Drafts, Evernote en Instapaper. Nu komen Pocket en Readability daar nog bij.

Downloaden: Dispatch (€4,49, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2013, 10:17
Categorie Productiviteit
Onderwerpen dispatch, e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.