ING Mobiel Bankieren telt 1 miljoen gebruikers, 160.000 mobiele betalingen per dag

De mobiele applicatie ING Bankieren telt op het moment 1 miljoen mobiele gebruikers. Er zouden 160.000 betalingen per dag worden verricht.

ING BankierenMeer dan 1 miljoen klanten van ING hebben de ING Bankieren-app gebruikt. Dit laat de bank weten in een persbericht, waarin het 1-jarige bestaan van de nieuwe app wordt aangehaald. Ter viering van dit feit worden er op kantoren van ING vandaag gratis muffins uitgedeeld. Een merendeel van de app-gebruikers zou vooral hun saldo bekijken, maar volgens ING verricht een een steeds grotere groep klanten ook mobiele betalingen. Inmiddels zouden er 160.000 betalingen per dag worden gemaakt vanuit de app, een aantal dat drie maanden na de verschijning van de app lag op 40.000 betalingen.

De cijfers slaan niet aleen op gebruik op de iPhone: ING Bankieren is ook voor Android beschikbaar.

De vernieuwde ING Bankieren-app wordt vanaf vandaag precies een jaar lang gebruikt. Daarvoor had de bank ook al een app, maar deze was een stuk beperkter. De nieuwe app kreeg in juni een update die een andere interface introduceerde. Vanaf augustus is de app ook geschikt voor zakelijke gebruikers.

Downloaden: ING Bankieren (gratis, vanaf iOS 4.3)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2012, 15:27
Categorie Financiën
Onderwerp ing bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.