Ghost Recon Shadow Wars ook naar iOS

Nintendo 3DS launchgame Ghost Recon Shadow Wars komt naar de iPhone. Het spel doet denken aan de vroegere pc-serie X-com en wordt gezien als verrassing. In de winkels kost de game 45 euro, maar daar kan Ubisoft niet mee aankomen.

Ghst Recon Shadow WarsDe Nintendo 3DS is net uit en met zijn lancering waren er natuurlijk ook een aantal launchtitels aanwezig. Eén daarvan komt van de hand van Ubisoft en is genaamd: Ghost Recon Shadow Wars. Het spel doet heel erg denken aan de vroegere PC-serie X-com en wordt gezien als de verrassing binnen de launch line-up. Goed nieuws voor iOS-bezitters, want de game komt zeer spoedig ook naar de iPhone.

Nog heel veel details zijn er nog niet uit de doeken gedaan over deze nieuwe tactische game. Zeer waarschijnlijk zal het 3D-effect, dat wel op de Nintendo 3DS aanwezig is, geschrapt worden. Waarschijnlijk heeft Ubisoft deze stap ondernomen, omdat Shadow Wars ondanks zijn kwaliteit als launchtitel toch erg matig wist te verkopen. Ubisoft zal op deze manier wat extra geld willen verdienen aan de nieuwste telg in de Ghost Recon-serie.

Ook is het nog de vraag welk prijskaartje het spel mee zal krijgen. In de winkels kost de tastbare variant namelijk 45 euro, maar dit soort prijzen worden niet getolereerd in Apple’s App Store. Het bedrag zal dus fors naar beneden bijgesteld moeten worden. Later dit jaar moet het spel verschijnen en het is te hopen dat deze move van Ubisoft ervoor gaat zorgen dat meerdere 3DS titels naar de iPhone kunnen komen. Als dat gebeurt kan Nintendo het wel eens heel lastig gaan krijgen in het gevecht om de eerste plaats in de portable gaming markt.

Bekijk hieronder een trailer van de Nintendo 3DS-versie van het spel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2011, 22:19
Categorie Games
Onderwerpen nintendo, ubisoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.