Evernote-apps voor iOS en OS X voegen herinneringen toe

Evernote voor iOS en OS X heeft een update gekregen. Nieuw is de Herinneringen-functie, zodat je een melding kan koppelen aan een notitie.

evernote ipad iphoneDe Evernote-apps voor iPhone, iPad en Mac hebben vandaag een update gekregen. Ze bevatten een veelgevraagde nieuwe functie, namelijk herinneringen. Je tikt op een klein klokiconntje om een herinnering toe te voegen aan een notie. De optie is handig als je Evernote bijvoorbeeld gebruikt om interessante artikelen die je overdag hebt gezien later nog eens rustig te lezen. Als je ‘s avonds met de iPad op de bank zit krijg je een melding dat het artikel nog klaarstaat. Maar de herinneringen zorgen er ook voor dat je Evernote steeds beter als takenlijst kunt gebruiken. Je kunt kiezen of je notificaties via de app of via e-mail wilt ontvangen.

Door een vinkje te zetten markeer je een notitie als afgehandeld. De herinneringen werken ook bij gedeelde notitieboeken. Wanneer je een herinnering toevoegt aan een notitie, verschijnt deze bovenin je notitielijst. De makers van Evernote hebben ook de beveiliging van de apps verbeterd door inschakeling van XAuth. Ben je zakelijke gebruiker, dan kun je nu schakelen tussen de persoonlijke en zakelijke labels in de labelweergave.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2013, 20:00
Categorie Productiviteit
Onderwerp evernote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.