djay 2 uitgekomen voor iPad en iPhone

De populaire dj-app djay heeft een opvolger gekregen voor iPad en iPhone: djay 2! Die heeft een recorder-HD waveform als grote vernieuwing.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

djay 2 op iPad uitgekomenOntwikkelaar Algoriddim heeft een gloednieuwe versie van haar iPad- en iPhone-app djay uitgebracht. Het gaat daarbij niet om een update van de populaire al langer verkrijgbare applicatie, maar om een totaal nieuwe app. Een paar van de trekpleisters van djay 2 zijn een ingebouwde sampler met twaalf pads, een nieuwe slipmodus die ervoor zorgt dat je kan scratchen op de draaitafels zonder dat je de muzieksessie verknalt, ondersteuning voor externe dj-hardware en de recorder-HD waveforms. Die laat je scratchen en spelen met de geluidsgolven van een liedje.

De vernieuwingen zijn dusdanig technisch van aard, dat ze vooral voor de dj interessant zullen zijn. Maar dat wil niet zeggen dat een beginner niks bij djay 2 heeft te zoeken. Integendeel: net als het eerste deel, is de kracht van de applicatie dat je er simpel mee overweg kan en vervolgens behoorlijk in kan doorgroeien. Dankzij de nieuwe waveforms-functie ben je niet langer beperkt tot de leuke draaitafel-weergave. Dat vergroot de mogelijkheden en eenvoud van die mogelijkheden in de app. De nieuwe waveforms zitten direct bovenin beeld onder de knop als je met de draaitafels bezig bent.

djay 2 is verkrijgbaar als aparte app voor iPad en iPhone. Beide zijn ze ter introductie te downloaden tegen vijftig procent korting in de App Store; een actie die na de eerste week ophoudt. Tip: de ontwikkelaar heeft vjay voor iPhone tijdelijk gratis gemaakt (was €2,69). Geldt ook voor de iPad-versie van vjay (was €8,99).

Downloaden: djay 2 (€4,99 ter introductie, iPad, iOS 6.0+)
iPhone-variant: djay 2 for iPhone (€0,99 ter introductie, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2013, 15:36
Categorie Muziek
Onderwerpen algoriddim, dj

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.