callwave widget

Callwave heeft al visuele voicemail

Callwave heeft een dienst voor visuele voicemail ontwikkeld, die op dezelfde manier werkt als Visual Voicemail op de Apple iPhone. Het is geschikt is voor bijna elk type telefoon en is gratis.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

callwave widgetEen van de topattracties van de Apple iPhone is de visual voicemail. Je ziet daarbij alle voicemailberichten in een lijst, net zoals SMS-berichten. Je kunt zelf bepalen in elke volgorde je de berichten wilt beluisteren en je kunt berichten weggooien zonder ze te lezen. Dat wil ik ook! Dat kan: CallWave heeft al zo’n voicemail-oplossing.


CallWave’s visuele voicemail vervangt de voicemail van je mobiele operator. Alle gesprekken worden naar deze dienst doorgestuurd. Maak een account aan, voer een code in op je telefoon en een paar minuten later ontvang je een SMS dat de dienst is geactiveerd. Op dezelfde manier schakel je de visuele voicemail weer uit.
Met een widget voor het Apple Dashboard, Yahoo! of de Vista Sidebar kun je de lijst van gesprekken bekijken. Zit je niet achter je vaste computer, dan kun je de berichten ook via een webpagina bekijken. Je kunt ze afspelen in de browser of in een mediaspeler.
Telkens wanneer een beller een voicemailboodschap achterlaat ontvang je een SMS-berichtje. Je kunt het voicemailbericht ook als audio-bijlage via e-mail ontvangen. Gewoon bellen om je voicemailberichten te beluisteren, kan ook nog steeds.
Callwave heeft naast de gratis dienst ook een premium-dienst voor $9,95 per maand. Daarmee kun je voicemailberichten naar een vaste lijn doorsturen. Er komen ook nieuwe uitbreidingen aan, zoals Vtxt waarmee gesproken berichten naar tekst worden omgezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2014, 20:09
Categorie Diensten
Onderwerp voicemail
Software iPhone OS 1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.