Website van het Jaar 2016 logo

iCulture is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Stem jij weer mee?

iCulture is dit jaar voor de tweede keer genomineerd als Website van het Jaar! Win jij met jouw stem op iCulture dit jaar een mooie prijs?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Website van het jaar 2016 (FB cover)

Vorig jaar was iCulture voor het eerst genomineerd als Website van het Jaar. En dat hebben we geweten! We behaalden een geweldige tweede plaats voor beste website in de categorie Nieuws & Informatie en een mooie derde plek bij Populairste nieuwswebsites. Daar zijn we natuurlijk erg trots op en we hopen dat jullie ons dit jaar weer zullen steunen in deze verkiezing. Je kunt er bovendien leuke prijzen mee winnen, zoals een 12,9-inch iPad Pro en een SONOS PLAY:5. Vorig jaar grepen we de tweede plek, maar dit jaar gaat het ons met jullie hulp zeker lukken om de hoofdprijs te bemachtigen!


Breng hier je stem uit!

iCulture is dit jaar weer genomineerd in de categorie Nieuws & Informatie. Vorig jaar waren we enorm blij met de tweede prijs als beste nieuwssite. Jullie gaven ons mooie rapportcijfers: een 4,61/5 voor het uiterlijk van de website en een 4,82/5 voor de inhoud van de website. Ook zeggen 9,25 van de 10 mensen dat ze iCulture aanbevelen bij vrienden. We zijn er supertrots op, want we versloegen nieuwssites met veel grotere redacties zoals de Telegraaf, NOS, NU.nl en RTL Nieuws.

iCulture scorecard Website van het Jaarc

Sinds vorig jaar hebben we met een relatief klein, maar hardwerkend team weer mooie stappen vooruit gemaakt. We brachten onze vernieuwde app uit, die sindsdien meer dan 70.000 keer gedownload is. De app krijgt een mooie score van 4 sterren in de App Store, maar we zitten boordevol plannen om er 5 sterren van te maken. Misschien wel met jouw hulp, want we zijn gestart met een zoektocht naar een ervaren iOS-ontwikkelaar die onze app nog beter en mooier gaat maken.

Ook zorgden we ervoor dat je dagelijkse portie iPhone-nieuws nog beter aansluit bij jouw behoeften, door naar jullie feedback en suggesties te luisteren en erop in te spelen met bijvoorbeeld uitlegartikelen en tips rondom allerlei actuele onderwerpen. We publiceerden meer artikelen in special-formaat (zoals over het Apple-logo en de vele namen van Apple’s Mac-besturingssysteem). We maken ook steeds meer gidsen, bijvoorbeeld over apps om kinderen te leren programmeren of uitleg waarom de iPhone 7 Plus een dubbele camera heeft.

Eind dit jaar bestaat iCulture 10 jaar en we zouden ons geen mooier cadeau kunnen wensen dan uitgeroepen worden tot Website van het Jaar. Want ondanks die respectabele leeftijd van 10 jaar zijn we nog elke dag aan het bijschaven en verbeteren. Apple-nieuws verveelt nooit en we voelen ons bevoorrecht dat we hiervan ons dagelijkse werk hebben kunnen maken.

Hoe kun je stemmen?
Tof dat je ons wilt steunen bij de verkiezing van Website van het Jaar 2016! Via onderstaande link kun je je stem uitbrengen. Daarbij kun je een oordeel geven over de inhoud, vormgeving en navigatie. Ook wordt gevraagd in hoeverre je de website zou aanbevelen bij vrienden en bekenden. Als je voor 4 november je stem uitbrengt en via mail bevestigt dat je meedoet, maak je kans op mooie prijzen.

Breng hier je stem uit!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 september 2016 om 20:48
Onderwerp
,