wwdc-uitnodiging

Loting WWDC 2015-tickets afgelopen, eerste ontwikkelaars hebben ticket binnen

Apple is begonnen met het versturen van tickets naar ontwikkelaars, die bij WWDC 2015 aanwezig mogen zijn. De tickets werden in 2015 opnieuw verloot.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wwdc-2015-uitnodigingApple is begonnen met het versturen van uitnodigingen naar ontwikkelaars, die een WWDC 2015-ticket mogen kopen. Net als vorig jaar vindt de verkoop plaats via een loterijsysteem. Ontwikkelaars hadden tot 17 april (gisteravond) de tijd om in te schrijven. Meteen daarna verstuurde Apple al de uitnodigingen. Heb je nog niets ontvangen, dan is er nog geen reden tot paniek. Apple laat uiterlijk maandag 20 april om 17:00 uur PST (2 uur ‘s nachts onze tijdzone) horen of je een kaartje kan kopen.

Na een oproepje via @iCulture kwamen we in ieder geval één Nederlander tegen die een ticket voor WWDC 2015 binnen heeft: Ad van Kaam. Hij is een bofkont want vorig jaar was hij óók al bij WWDC.

Ontwikkelaars die worden toegelaten, moeten nog wel $1599 overmaken naar Cupertino en een vlucht en hotel boeken, om daadwerkelijk aanwezig te zijn. Daarnaast krijgen 350 scholieren en studenten de kans om op uitnodiging van Apple aanwezig te zijn. Gelijktijdig is er in San Francisco de alternatieve conferentie AltConf 2015, waar je ook even binnen kunt lopen. De toegang bij AltConf is gratis.

WWDC 2015 vindt plaats van 8 tot 12 juni in San Francisco. Alles over het evenement lees je in ons Dossier WWDC 2015. Daarin lees je ook wat we verwachten tijdens deze editie van de WWDC-developersconferentie, zoals iOS 9 en een vernieuwde muziekdienst op basis van Beats Music.

Kun je niet zelf naar San Francisco, dan is er in ieder geval de mogelijkheid om de keynote en een aantal technische sessies op afstand te bekijken. Een deel van het programma zal via een videostream beschikbaar worden gesteld, heeft Apple beloofd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2015, 11:51
Categorie Apple
Onderwerp wwdc 2015

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.