Nieuwe Telfort 3000 MB-databundel kost 25 euro per maand

De 3000 MB databundel van Telfort gaat 30 euro per maand kosten, blijkt uit informatie op de website van Telfort.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

telfort-simkaart_kleinDe nieuwe 3000 MB-databundel van Telfort gaat 25 euro per maand kosten (consumentenprijs inclusief korting). De nieuwe internetbundel met een snelheid van 7,2 Mbps zou eigenlijk op 31 maart al beschikbaar komen, maar Telfort heeft vertraging opgelopen. Bestaande klanten kunnen hun databundel al wel vergroten naar 3000 MB. Mogelijk is de introductie voor nieuwe klanten uitgesteld, net zoals eerder vandaag al gebeurde met de 4G-plannen van de provider.

Lees ook: Sim Only voor iPhone

Telfort was van plan om op 31 maart de InternetVersneller 4G te introduceren waarvoor je 5 euro per maand betaalt, maar trok die plannen tijdelijk in vanwege technische problemen met Samsung-toestellen.

databundel-verhoging-telfortBij Telfort sim-only was de grootste bundel tot voor kort 1500 MB, waarvoor je €20 betaalt. Daar komt nu dus 3000 MB voor €25 bij. Telfort biedt ook toestellen met abonnement aan en doet dat als enige provider in Nederland nog met toestellease, waarbij je maandelijks een huurbedrag betaalt voor je toestel.

Update 1: Bestaande klanten van Telfort kunnen hun databundel al verhogen naar 3000 MB, zoals uit de afbeelding hierboven blijkt.

telfort-prijsinfo-3000mbUpdate 2: Een eerdere versie van dit artikel noemde een prijs van €30. Dit is ook het bedrag dat op de pagina met tariefinformatie op de website van Telfort staat (zie afbeelding hiernaast). Toch wordt voor consumenten een prijs van €25 per maand gerekend.

Met dank aan tipgevers Kadirduzdusen en @dviate. Afbeelding van databundelverhoging via @FarhaaK.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2016, 10:57
Categorie Providers
Onderwerp telfort

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.