iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 1 april 2014

Vandaag op iPhoneclub: Apple wil een meerderheidsbelang kopen in Japans bedrijf en de iWork-apps krijgen een update.

iPhone 6 concept iCulture kleurenVandaag werd bekend dat Apple de productie van de iPhone 6 in mei zal gaan starten. Vooralsnog lijkt echter alleen het 4,7-inch model van de iPhone 6 een zekerheid voor het najaar. De grotere 5,5-inch-variant zou vertraging hebben opgelopen. Ook zou Apple een meerderheidsbelang willen in zijn belangrijkste Japanse leverancier van chips voor LCD-schermen die het in de iPhone gebruikt. Verder was er nieuws over de 4G-uitrol van Telfort en bespreken we leuke apps.

Nieuws

Apps

Accessoires

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
TimesUpp drukte op de weg route

  • TimesUpp (gratis, afgebeeld), de handige Nederlandse iPhone-app die je een pushbericht verstuurt als je van huis moet vertrekken voor je volgende afspraak, heeft een belangrijke update gekregen. Er worden geen functies toegevoegd en ook het ietwat drukke design is niet aangepast, maar: de app is een stuk vriendelijker geworden voor de batterijduur van de iPhone. En dat zijn dingen die tellen.
  • De kekke todo-app Swipes (gratis) blijft maar voorzien worden van kleine vernieuwingen. Maar de nieuwste update heeft misschien wel grote impact op jou. De takenlijst is nu voorzien van een voortgangsbalk waarmee je kan zien hoe ver je al op de doelen van de dag zit. Confronterend of stimulerend? De app beloont je daarnaast voor het halen van meerdere geslaagde productieve dagen op rij.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2014, 22:52
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.