ipad air tim cook

Officieel: iPad-evenement op donderdag 16 oktober

Het is eindelijk officieel: Apple heeft bekendgemaakt dat het grote iPad-evenement op 16 oktober 2014 zal plaatsvinden.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

ipad air tim cookApple heeft de pers uitgenodigd voor een speciaal evenement op donderdag 16 oktober 2014. De verwachting is dat Apple tijdens dit evenement de iPad Air 2 gaat aankondigen. Daarnaast horen we mogelijk ook wanneer OS X Yosemite verschijnt en wat Apple’s plannen met iOS 8.1 zijn.

Zoals gebruikelijk heeft Apple niet verteld wat er precies tijdens het evenement wordt getoond. Wel weten we dat Apple de afgelopen jaren steeds een nieuwe iPad aankondigde in oktober. Het zit er daarom dik in dat de iPad Air 2 tijdens het evenement wordt besproken. Volgens geruchten staan zowel OS X Yosemite als iOS 8.1 gepland voor oktober, dus de kans is groot dat deze twee updates in elk geval worden genoemd. Geregeld komen er ook Macs voorbij tijdens Apple’s oktober-evenement.

Apple iPad conferentie 16 oktober

De datum van 16 oktober werd al eerder aangewezen als de mogelijke dag voor het Apple-evenement. 16 oktober is overigens een vrij ongebruikelijk moment voor het iPad-evenement: meestal kondigt Apple op een dinsdag nieuwe producten aan.

Livestream?

Alleen een selecte groep media is uitgenodigd. Het is nog niet bekend of Apple het evenement zal livestreamen. Geen nood: zoals gebruikelijk zal iCulture verslag doen van het iPad-evenement. In onze artikelen lees je zo snel mogelijk wat Apple precies heeft aangekondigd. Wil je het evenement op de voet volgen? Op ons Twitter-account @iCulture doen we gedetailleerd verslag.

Update: volgens bronnen van MacRumors gaat Apple het iPad-evenement op 16 oktober toch weer als livestream aanbieden, ook al ging er de laatste keer van alles mis. Tijdens het iPhone-evenement haperde de livestream regelmatig en praatte een Chinese vertaler door de aankondigingen heen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2014, 8:25
Categorie Apple
Onderwerpen ios 8.1, ipad air 2, yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.