Nieuwe foto’s tonen mogelijke iPad 5-voorkant met dunnere rand

Nieuwe foto's van MacFixit laten de mogelijke voorkant zien van de nog niet verschenen iPad 5, met een dunnere bezel.

iPad 5 voorkantEen serie nieuwe foto’s van de mogelijke iPad 5-voorkant bevestigen wat we eerder al hebben gehoord. In de afbeeldingen van MacFixit is namelijk een dunnere rand rond het scherm te zien, een ontwerp dat erg lijkt op de iPad mini. De schermgrootte is volgens de makers van de foto gelijk aan de iPad vierde generatie en eerder. Dit nieuwe scherm verbindt voortaan echter met twee flexkabels, terwijl er voor eerdere iPads één aansluiting werd benut.

De nieuwe aansluitingen in de iPad 5 zijn volgens de bron gelijk aan wat Apple gebruikt voor de iPhone 4 en de iPhone 5. Een interessante verandering in de productie van de nieuwe iPad, maar niet iets waar we in de praktijk iets van zullen merken.

Eind mei dachten we ook de voorkant van de iPad 5 te zien, maar toen bleek het te gaan om een foto van de iPad mini die uit een creatieve hoek was geschoten. In deze nieuwe afbeelding bevindt de connector zich op een andere positie en lijken ook de gaten voor de homeknop en de camera kleiner dan op de iPad mini-foto. De kans is daarom een stuk groter dat we nu naar het echte onderdeel kijken.

iPad 5 voorkant achter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2013, 9:14
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.