Mini Cinema: films op je iPhone kijken met een vergrootglas

De Mini Cinema is een iPhone-accessoire dat de grootte van het scherm vergroot met behulp van een vergrootglas. Een hoorn zorgt ervoor dat geluid versterkt. Hierdoor kun je makkelijker films kijken.

Mini CinemaVind je het scherm van je iPhone te klein om films op te kijken, dan kun je altijd een iPad kopen. Het kan echter ook goedkoper. De Mini Cinema is een speciale dock, die een vergrootglas voor het scherm van je iPhone hangt. Ondertussen wordt het geluid van de iPhone versterkt met behulp van een speciale hoorn. Beide hulpmiddelen vereisen geen stroom, waardoor je de Mini Cinema overal kunt gebruiken.

Je zet de iPhone in de eerste plaats rechtop in de Mini Cinema. Wil je een film bekijken in landschapsmodus, dan kun je een standaard gebruiken om de bovenkant van de iPhone te ondersteunen.

De Mini Cinema is wel een aardig groot gevaarte. Omdat je naar alle waarschijnlijkheid ook op een vaste afstand moet zitten om de iPhone op de juiste schermgrootte te zien via het vergrootglas, is het accessoire wellicht niet heel handig in bijvoorbeeld de trein.

Je kunt de Mini Cinema bestellen voor €52,89. Bij verzending naar Nederland of België wordt daar €6,22 bovenop gerekend.

Vind je de Mini Cinema te log maar lijkt de geluidsversterker je wel handig? In de iCulture Deals schreven we onlangs over de iHorn, die werkt via ditzelfde principe.

Mini Cinema 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2012, 20:32
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.