Marketingcampagnes beheren vanaf je iPhone

Traceworks heeft een iPhone-versie van Headlight uitgebracht, een online applicatie waarmee je de prestaties van je marketingcampagnes op de iPhone kunt volgen en bijsturen.

Traceworks HeadlightEr komen steeds meer gespecialiseerde applicaties voor de iPhone, bedoeld voor een bepaalde bedrijfstak. Zoals Headlight, van het Deense bedrijf TraceWorks. Zij hebben bekendgemaakt dat je de marketingbeheersoftware Headlight voortaan vanaf je iPhone kunt bekijken. Onderweg kun je in de gaten houden hoe je marketingcampagnes lopen. Headlight is websoftware waarmee je mediaplanning kunt doen, campagnes kunt uitvoeren en meten.

Het is geschikt voor online en offline campagnes. Headlight-gebruikers kunnen met hun iPhone inloggen op een speciale mobiele website waar je de realtime prestaties van je marketingcampagnes kunt bekijken. Je kunt ook de top vijf van meest actieve banner-, e-mail of SEM-campagnes in de gaten houden door het aantal kliks, conversies, kosten en inkomsten te raadplegen. Je hebt ook toegang tot je mediacontacten, voorzover die nog niet in je normale adresboek staan. De applicatie werkt ook op de iPod touch, maar daarin ontbreekt de contactfunctie.

Meer info: Traceworks
Via: OpenPR

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2008, 13:00
Categorie Apple
Onderwerpen campagne, converteren, marketing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.