Maakt Steve Jobs zijn comeback op WWDC?

De recente berichten over Steve Jobs, die achter de schermen nog steeds nieuwe producten test, zouden een gericht informatielek kunnen zijn. Apple zou daarmee buzz kunnen creëren dat Jobs tijdens WWDC zijn terugkeer maakt bij Apple én aan spannende nieuwe producten werkt.

steve jobs wwdcNu we vandaag toch aan het speculeren zijn over nieuwe iPhone-modellen en bestellingen voor geheugenchips kan er nog wel een derde speculatie bij: de terugkeer van Steve Jobs op WWDC. Rond juni is het ziekteverlof van Jobs bijna afgelopen. PC World denkt dat de recente berichten dat Jobs zich achter de schermen nog intensief met nieuwe producten bezighoudt, bewust kunnen zijn gelekt om aan te geven dat Jobs nog steeds ‘in control’ is.

De keynote van Macworld was voor veel bezoekers een slaapverwekkende vertoning, dus nieuwe buzz over de terugkeer van Jobs in combinatie met spannende nieuwe producten is precies waar Apple op zit te wachten.

Er is nog geen keynote-spreker aangekondigd voor de WWDC, maar misschien moeten we ook helemaal niet op een 1 uur durende presentatie rekenen. Als Jobs alleen maar even het podium opkomt en vriendelijk zwaait, terwijl hij een tablet onder zijn arm heeft geklemd, gaat de zaal ook uit zijn dak.

Via: PC World
Foto: Acaben via Flickr (CC)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2009, 19:56
Categorie Apple
Onderwerpen keynote, steve jobs, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.