Lost iOS 5.1 de batterijproblemen van de iPhone op? (poll)

Het lijkt er op dat iOS 5.1 het batterijprobleem van de iPhone beter oplost dan iOS 5.0.1. Wij zijn benieuwd naar jullie precieze ervaringen met de nieuwe versie van iOS.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone accuToen Apple op woensdag 7 maart iOS 5.1 uitbracht, werd er beloofd dat de batterijproblemen van iOS 5 eindelijk waren opgelost. Of dit ook daadwerkelijk voor iedereen het geval zou zijn moest echter nog blijken: iOS 5.0.1 zou ook een oplossing bieden, maar bleek voor vele iPhone-bezitters de problemen niet op te lossen. Volgens vele websites boekt iOS 5.1 boekt gelukkig meer succes. Onder andere de reacties op iPhoneclub en berichten op het iCulture forum wijzen er op dat de batterijduur flink verbeterd is.

iOS 5 zorgde er eind vorig jaar voor dat de batterij van de iPhone in sommige gevallen erg snel leeg was. Een niet gebruikte iPhone zou op een nachtkastje zelfs nog een flink batterijpercentage verbruiken. Apple erkende uiteindelijk het probleem en beloofde een oplossing in het onlangs uitgebrachte iOS 5.1.

Wij zijn benieuwd hoeveel iOS-gebruikers nu nog last hebben van de batterijproblemen van iOS 5. Loopt he batterij nog steeds om onverklaarbare reden snel leeg? Of kan je iPhone nu tijdenlang op standby staan zonder dat de batterij ergens last van heeft?


Poll niet zichtbaar? Klik dan hier: Zijn de batterijproblemen voor jou met iOS 5.1 opgelost?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2012, 11:13
Categorie iOS
Onderwerp ios 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.