Lezing Walter Isaacson in Amsterdam online terug te kijken (update)

Op dinsdag 2 april gaf Walter Isaacson een lezing in Amsterdam. Inmiddels is deze online terug te kijken. Isaacson schreef afgelopen jaar de biografie van Steve Jobs en sprak daarvoor urenlang met de overleden Apple-oprichter.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Walter Isaacson Steve JobsWalter Isaacson, schrijver van de Steve Jobs-biografie, sprak op 2 april bij het John Adams Instituut in Amsterdam. Daar had hij het vooral over Steve Jobs zelf, waarmee hij lange tijd meerdere gesprekken voerde om stof voor zijn boek te vergaren. Bij de lezing haalde hij anekdotes uit het boek aan, maar vertelde hij ook dingen die niet waren genoemd en beantwoordde hij vragen van bezoekers. Was je er niet bij? Dan kun je de lezing nu online bekijken.

Isaacson zei tijdens de lezing kapot te zijn geweest toen Jobs overleed, maar was ook kritisch: toen er werd gevraagd naar de situatie bij Apple’s fabrieken in China, stelde Isaacson dat Jobs hier gewoon geen interesse in had. Zijn focus lag bij een aantal kernaspecten van Apple. Hij prees daarom ook Tim Cook, die onlangs naar China vloog om de fabrieken te bezoeken.

De volledige lezing is terug te kijken op een weblog van de VPRO. Gezien de VPRO een flash-speler op zijn blog gebruikt, kun je de video niet op een iPhone of iPad bekijken.

Via deze link is de video ook op je iPhone te bekijken: Walter Isaacson in Amsterdam (met dank aan tipgever wivku).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2012, 12:51
Categorie Apple
Onderwerp steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.