iphone blueprint

Komt de iPhone nog wel op tijd?

Een columnist van Informationweek denkt dat Apple de iPhone niet op tijd afkrijgt. Ontwikkelaars van MacOS X Leopard zijn overgeplaatst naar het iPhone-team.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone-1.jpgEen columnist van Informationweek denkt dat Apple de iPhone niet op tijd afkrijgt. Eén aanwijzing daarvoor is dat ze ontwikkelaars van Leopard hebben overgeplaatst naar het iPhone-team. Een andere aanwijzing is dat de eerder door Cingular/AT&T genoemde lanceerdatum van 11 juni nu opeens naar eind juni is opgeschoven.


Nu is Apple een bedrijf dat extreem geheimzinnig doet en daardoor zelf zorgt voor een actieve geruchtenmachine. De verschuiving zou zijn gedaan, om iedereen te laten denken dat Jobs de iPhone tóch niet op de WWDC gaat lanceren – om het vervolgens, als een konijn uit de hoge hoed, toch te doen. Als er geen iPhone en geen Leopard is, heeft Jobs dan uberhaupt nog iets te zoeken op de WWDC? Een mooie grap die Apple nog wel kan uithalen is om straks met een compleet ander design op de proppen te komen. Kost weinig moeite en gooit iedereen weer even van z’n stoel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 23:38
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen mac os x, originele iPhone, vertraging
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.