Keynote-video nu online te bekijken

De video van Apple's Keynote is nu online te bekijken. Daarnaast zijn er nog een hoop andere iPhone-nieuwtjes, zoals de kosten om een MacBook Pro-accu te laten vervangen.

keynote onlineDe video van de Apple-keynote, gepresenteerd door Phil Schiller, is nu online te bekijken. Je kunt de video binnenkort ook als videopodcast via iTunes naar de iPhone kopiëren. Je kunt de Macworld-keynote hier vinden.

Nog meer keynote-nieuws: de testversie van iWork 09 (450 MB) is nu online verkrijgbaar.


Kijk zelf hoe de nieuwe thema’s in Pages eruit zien en hoe je de 3D-grafieken nog mooier kunt weergeven.

De door Apple aangekondigde Keynote Remote voor de iPhone is inmiddels in de App Store te vinden. Hij kost €0,79 en werkt alleen als je iWork9 hebt geïnstalleerd. Met de Keynote Remote kun je de volgende en de vorige sheet laten zien en notities bekijken. De applicatie werkt via Wi-Fi.

Het verwisselen van de batterij in de nieuwe 17 inch MacBook Pro heeft een prijskaartje gekregen. Maar liefst $179 moet worden betaald voor het verwisselen van de niet-verwisselbare batterij. Maar omdat de batterij bij 200 oplaadcycli per jaar zo’n 5 jaar meegaat zal nog niemand snel van deze dienst gebruik kunnen maken. De niet-verwisselbare batterij van de MacBook Air kost $129 om te verwisselen.

Minder leuk nieuws was er bij Macrumors: tijdens het live-verslag vanaf Macworld 2009 werd de website gehackt en voorzien van onzin-teksten die door de hackers zelf waren gepost. Wie de grap heeft uitgehaald is nog niet bij MacRumors bekend.

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 januari 2009 om 9:24
Categorie
iDevices

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.