Keynote-video nu online te bekijken

De video van Apple's Keynote is nu online te bekijken. Daarnaast zijn er nog een hoop andere iPhone-nieuwtjes, zoals de kosten om een MacBook Pro-accu te laten vervangen.

keynote onlineDe video van de Apple-keynote, gepresenteerd door Phil Schiller, is nu online te bekijken. Je kunt de video binnenkort ook als videopodcast via iTunes naar de iPhone kopiëren. Je kunt de Macworld-keynote hier vinden.

Nog meer keynote-nieuws: de testversie van iWork 09 (450 MB) is nu online verkrijgbaar.

Kijk zelf hoe de nieuwe thema’s in Pages eruit zien en hoe je de 3D-grafieken nog mooier kunt weergeven.

De door Apple aangekondigde Keynote Remote voor de iPhone is inmiddels in de App Store te vinden. Hij kost €0,79 en werkt alleen als je iWork9 hebt geïnstalleerd. Met de Keynote Remote kun je de volgende en de vorige sheet laten zien en notities bekijken. De applicatie werkt via Wi-Fi.

Het verwisselen van de batterij in de nieuwe 17 inch MacBook Pro heeft een prijskaartje gekregen. Maar liefst $179 moet worden betaald voor het verwisselen van de niet-verwisselbare batterij. Maar omdat de batterij bij 200 oplaadcycli per jaar zo’n 5 jaar meegaat zal nog niemand snel van deze dienst gebruik kunnen maken. De niet-verwisselbare batterij van de MacBook Air kost $129 om te verwisselen.

Minder leuk nieuws was er bij Macrumors: tijdens het live-verslag vanaf Macworld 2009 werd de website gehackt en voorzien van onzin-teksten die door de hackers zelf waren gepost. Wie de grap heeft uitgehaald is nog niet bij MacRumors bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2009, 9:24
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.