iOSDevCamp Appsterdam komend weekend in Amsterdam

iOSDevCamp Appsterdam vindt aanstaand weekend plaats. In Amsterdam ga je in 3 dagen een app ontwikkelen, samen met anderen. iOSDevCamp is gratis toegankelijk.

iosdevcamp appsterdamAanstaande vrijdag gaat de iOSDevCamp van start in Amsterdam. Drie dagen lang gaan ontwikkelaars aan de slag met het maken van apps, hacken en netwerken. Een jury zal bepalen welke app wordt ingestuurd naar het iOSDevCamp in San Jose. Je moet een app, een videodemo en een code-repository op GitHub klaar hebben staan om mee te doen. iOSDevCamp vindt plaats aan de Weteringschans 28 in Amsterdam, in het voormalige kantoor van Booking.com. Een volledig programma kun je online vinden. Je kunt je daar ook gratis aanmelden. Het evenement zelf is gratis, maar voor hapjes/drankjes moet je wat kleingeld op zak hebben.

Er zijn zo’n 40 mensen die zich al hebben aangemeld. Heb je een idee voor een app, dan moet je een 3 minuten durende presentatie voorbereiden, die je op vrijdagavond gaat geven. Hackers en ontwerpers stemmen op hun favoriete idee en bepalen daarna aan welk idee ze gaan meewerken. Heb je geen idee voor een app, maar kun je wel iets anders? Dan ben je ook welkom. Je kunt bijvoorbeeld meehelpen met het maken van een demovideo, feedback geven op designs of jezelf op een andere manier nuttig maken. Wil je over iOSDevCamp Appsterdam twitteren, gebruik dan de hashtag #iOSDevCampAMS.

Meer info: Meetup

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2012, 20:30
Categorie Apps
Onderwerp ios dev camp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.