iPhone-conferentie op 26 en 27 november 2009 in Amsterdam

Op 26 en 27 november 2009 vindt er in Amsterdam een niet-officiële iPhone-conferentie plaats. Het is bedoeld voor ontwikkelaars en bedrijven en er worden prijzen uitgereikt voor de beste apps en businesscases.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone challenge europeOp 26 en 27 november vindt in Amsterdam een internationale iPhone-conferentie plaats. Mocht je denken dat het om een officiële conferentie van Apple gaat: dat blijkt niet het geval. We kregen de nieuwstip van Ivo Swaag, die als Event Manager bij bITa Center werkt. De organisatie belooft dat het een hands-on conferentie wordt waar ook prijzen voor de beste iPhone-applicaties uitgereikt gaan worden: de iCE Developers Awards voor ontwikkelaars en de iCE Business Awards voor bedrijven die met een iPhone-app nieuwe inkomstenstromen hebben weten te genereren. Daarnaast zijn er keynotes, worden er case-studies gepresenteerd en krijg je als ontwikkelaar praktische informatie.

Voorafgaand aan de conferentie is er een trainingsdag (op 25 november) waarin je leert hoe je een applcatie voor de iPhone kunt schrijven en kennismaakt met de onderdelen van de SDK. Het klinkt allemaal erg ambitieus. Helaas bevat de website iPhone-challenge.com alleen summiere informatie die je bij elke conferentie-aankondiging tegenkomt. We hebben de organisator daarom meer informatie gevraagd over toegangsprijs, toegezegde sprekers en geplande locatie. Hoe je je als bezoeker kunt aanmelden staat namelijk niet op de site vermeld, wel hoe je als sponsor (vanaf €2.500) je logo op de site kunt krijgen.
Verder hebben we nog even bij Apple Benelux nagevraagd: zij spelen geen enkele rol bij deze conferentie.

iPhoneclub.nl was betrokken bij iCE Amsterdam als mediapartner, maar heeft zich vanwege een geschil met de organisatie teruggetrokken uit dit evenement. Tevens trekken wij onze aanbeveling(en) voor dit evenement in. Om die reden zijn ook alle links naar dit evenement uit het nieuwsartikel verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2009, 21:40
Categorie Round-up
Onderwerpen amsterdam, evenement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.