DockBoss+ maakt je iPhone-dock geschikt voor andere telefoons

DockBoss+ is een nieuwe kabel van CableJive, waarmee je een iPhone- of iPod-dock geschikt kunt maken voor andere apparaten, bijvoorbeeld Android- en Windows Phone-telefoons.

dockboss-iphoneHeb je een iPod- of iPhone-dock gekocht, dan is die vaak ook geschikt voor het aansluiten van een ander type apparaat. Bijvoorbeeld gewone mp3-spelers of telefoons van een ander merk. CableJive wil het nog makkelijker maken met de DockBoss+, een kabel die je aansluit op de dockconnector van een iPhone-dock. Deze splitst zich vervolgens in tweeën: een aansluiting voor 3,5 mm oordopjes en een micro-USB-connector. Zo wordt het mogelijk om huisgenoten met een Android-telefoon, Windows Phone of BlackBerry ook hun muziek te laten afspelen. De kabel komt op 28 september op de markt.

Voor 29,95 dollar exclusief salestax en verzendkosten krijg je een behoorlijk simpel kabeltje in bezit, die geen extra functionaliteit of betere integratie biedt. Geen knoppen om vooruit te spoelen, geen ondersteuning voor afspeelijsten of een afstandsbediening waar je écht iets mee kunt. Het is eigenlijk niet meer dan een kabel met aan één kant een wel heel handig adaptertje, die je normaal moeilijk in de winkel kunt vinden.

Meer info: cableJive

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2011, 10:06
Categorie Accessoires
Onderwerp dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.