D’E-light Table Lamp: bureaulamp met iPad-dock van Philippe Starck

De D'E-Light Table Lamp is een bureaulamp ontworpen door Philippe Starck, die met behulp van een dock bovenop ook je iPad kan opladen. De lamp wordt verkocht door Flos en zal eind april in Nederland verschijnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

D'E Light Table Lamp iPadDe Franse ontwerper Philippe Starck heeft een bureaulamp genaamd de D’E-light table lamp ontworpen, die voor iPad-bezitters voor extra bureauruimte kan zorgen. Een dock bovenop de lamp maakt het mogelijk om je iPad op te laden terwijl de lamp aan staat. De dock is ook te gebruiken voor de iPhone of iPod touch. In de lamp zit een 2700K Flat Panel, die een lichtintensiteit van 299 Lumen produceert.

De D’E-light table lamp wordt gemaakt door het Italiaanse bedrijf Flos, die hem voor een adviesprijs van 396 dollar verkoopt. Er zijn een aantal Nederlandse winkels die de lampen van Flo verkopen, waaronder ook het Nederlandse Flosshop.nl. Deze liet aan iPadclub weten de lamp vanaf eind april te verkopen, voor een bedrag tussen de 200 en 350 euro. Voor een volledig overzicht van Nederlandse verkooppunten kun je terecht op de website van Flos.

D'E Light Table Lamp iPad

Bron: Macnews

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2012, 22:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, lamp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.