Curiosa waarschuwt als er app-updates in Cydia klaarstaan (jailbreak)

Curiosa waarschuwt wanneer er update van Cydia-apps beschikbaar zijn. De tweak Curiosa van Ryan Petrich kijkt naar geïnstalleerde apps, maar geeft ook notificaties op basis van trefwoorden.

curiosa-iphoneRyan Petrich heeft een openbare betaversie uitgebracht van Curiosa, een nieuwe tweak waarmee je kunt zien wanneer er app-updates beschikbaar zijn in Cydia. Je krijgt een notificatie in het Berichtencentrum op je iPhone, net als bij de eerder verschenen app Aptdate. Het voordeel van Curiosa is dat er meer opties in zitten. Je kunt Curiosa elk uur, elke twee uur, elke zes uur, dagelijks, handmatig of alleen na een respring laten controleren of er app-updates beschikbaar zijn.


De handmatige verversing is uit te voeren via Activator Events. Je kunt Curiosa laten waarschuwen als één van de geïnstalleerde apps een update heeft, maar je kunt ook kiezen voor bepaalde trefwoorden. Dat laatste is bijvoorbeeld handig als je een bepaalde app nog niet geïnstalleerd hebt, omdat er teveel problemen mee zijn. Zodra er een update is waarin de kinderziektes zijn verholpen weet je het meteen. De tweak is te installeren via de repo van Ryan Petrich.

Je kunt Curiosa installeren via de repo http://rpetri.ch/repo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.