Cashbox: handgemaakte houten iPad-kassa

De Cashbox is een houten iPad-houder, die je ook kunt gebruiken als kassa. Een met de handgemaakte Cashbox kost al snel 1500 dollar.

CashboxApparaatjes zoals Square, Paypal Here en het hier in Nederland bruikbare Payleven maken het allemaal mogelijk om de iPad als kassa te gebruiken. Voor het gebruik van je iPad als echt efficiënt betaalpunt heb je echter meer nodig dan alleen dat: je moet immers munten en papiergeld kunnen bewaren en bonnetjes afdrukken. Het Amerikaanse Cashbox hoopt één totaaloplossing te bieden, in de vorm van een houten kassa waar je de iPad op kunt plaatsen.

De Cashbox werkt in combinatie met Square, Paypal en andere betaalsystemen mits je hier informatie over levert. Onder de iPad bevindt zich een speciale geldla, terwijl je aan de rechterzijde een printer voor bonnetjes vindt. Het geheel ziet er vrij stevig uit, maar lijkt ook een flink nadeel met zich mee te brengen: de Cashbox lijkt ongeveer even groot als een ouderwetse kassa, waardoor het hele voordeel van de compactere iPad als betaalsysteem deels verloren lijkt te gaan.

Winkels moeten ook flink betalen om een Cashbox in huis te halen. Het goedkoopste model wordt verkocht voor 750 dollar, maar ondersteunt enkel Happy Owl’s betaalsysteem. Een Cashbox-kassa met bijvoorbeeld het in Nederland ondersteunde Payleven zal je al snel 1500 dollar kosten. Iedere kassa wordt met de hand gemaakt, wat betekent dat je waarschijnlijk nog wat extra met de makers kunt praten voordat jullie het eens zijn over een uiteindelijke prijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2013, 10:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen kassa, kassasysteem

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.