Buienalarm featured

Buienalarm laat je sneller locaties wisselen

Weerapp Buienalarm maakat het makkelijker om van locaties te wisselen. Je schakelt nu ook sneller tussen de grafiek- en kaartweergave.

BuienalarmDe weerapp Buienalarm heeft in een grote 3.0-update het design op een aantal vlakken aangepast, waardoor de app vooral wat simpeler en logischer in gebruik is. Zo wissel je niet langer met enkel een veegbeweging tussen de kaart en grafiek: met twee knoppen schakel je net zo makkelijk tussen de twee weergaveopties. Een knop bovenin het scherm laat je ook snel tussen de regenverwachting van meerdere locaties schakelen.

Het ontwerp van Buienalarm is vooral op een paar subtiele manieren aangepast. Naar de snelle schakelopties tussen weergaves en locaties, is het vooral de bovenbalk van de app die onder handen is genomen. Deze is een fellere blauwtint, met daarin een duidelijker logo in plaats van enkel de app-naam.

De update voor Buienalarm komt een paar weken nadat concurrent Buienradar is bijgewerkt. De update voor Buienradar introduceerde ook een nieuw design, waarmee de app aansluit op het design van iOS 7 en iOS 8. Beide weerapps lijken qua functionaliteit en bediening nog grotendeels hetzelfde in elkaar te zitten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2015, 17:46
Categorie Apps
Onderwerpen buienalarm, weer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.