iculture-app-gemist
App Gemist Je maandelijkse app-overzicht

App Gemist: News Booth, Vocal Search en 25 mooie nieuwe iPad-apps

De gehele week stond iPadclub.nl in het teken van de nieuwe iPad én de lancering van de nieuwe iPad in Nederland. Dat betekent dat er niet zo gek veel app-nieuws was, maar News Booth en Vocal Search zijn het bekijken waard.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

News Booth header iPad nieuws makenHet was een onconventionele week op iPadclub afgelopen week. De site stond voorlopig in het teken van de lancering van de nieuwe iPad én de nieuwe iPad zelf. De nieuwe iPad wordt vijf graden Celsius warmer dan de vorige, de apps wegen zwaarder dankzij de Retina-schermresolutie en ontwikkelaars moeten zelfs op zoek naar nieuwe lettertypes omdat oude letters opeens erg lelijk lijken. Toch waren er ook nieuwe apps die we deze week bespraken. Twee en een lijst.


AG News Booth iPad iPhone iPod touchNews Booth – De nieuwe iPad heeft een fors betere camera dan de iPads tot nu toe. Het mag dus geen wonder heten dat steeds meer leuke foto-applicaties voor de iPhone alsnog ook geoptimaliseerd worden voor de iPad. News Booth is er zo een. Dat is een grappige toepassing waarmee je foto’s kan inladen in een layout van een breaking news-uitzending. Zo lijkt het alsof jouw beeld op CNN of een andere nieuwszender wordt uitgezonden. De onderschriften verzin je er zelf bij.
Downloaden: News Booth (gratis)

AG Vocal Search iPhone iPod touchVocal Search – Het internet doorzoeken op je dooie gemak, zonder het toetsenbord ervoor te gebruiken. Het kan met de nieuwe iPad-applicatie Vocal Search, die gebruik maakt van de stemtechnologie van Nuance. Je drukt op de microfoon rechtsboven, spreekt een Nederlandstalige zoekopdracht in en je krijgt de resultaten van Google voor je. Met een tabblad kan je ook meteen de resultaten zien op Twitter, Wikipedia, Flickr en Dailymotion.
Downloaden: Vocal Search (gratis)

De 25 mooiste apps en games voor je nieuwe iPad – Als je een van de eerste bent in Nederland of België die de derde generatie iPad heeft gekocht, wil je natuurlijk wel beschikken over applicaties die het nieuwe Retina-beeldscherm vol benutten. Daar zijn er gelukkig al best wat van, in allerlei handige en gangbare categorieën. iPadclub.nl zet de handigste, mooiste en beste iPad-apps én games voor nieuwe eigenaren van de nieuwe iPad op een rij.
Directe link: De 25 mooiste apps en games voor je nieuwe iPad

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.