Wunderlist Pro voor teams binnenkort op iPad, iPhone en Mac

Wunderlist krijgt binnenkort een versie voor teams, genaamd Wunderlist Pro. Het is bedoeld om samen te werken met collega's. Je betaalt $5 per maand of $45 per jaar.

wunderlist proOntwikkelaar 6Wunderkinder heeft aangekondigd dat er binnenkort een Pro-versie van Wunderlist aankomt. Wunderlist Pro is een premium-dienst voor iPhone, iPad, Mac en web. Het gaat $4,99 per maand of $44,99 per jaar kosten. Wunderlist is nu al als universele gratis app voor iPhone en iPad verkrijgbaar.

Wunderlist is een iOS-app waarmee je een takenlijst kunt bijhouden. De Pro-versie zal meer de nadruk op teamwork leggen. De dienst herinnert je aan afspraken en belooft je werkzaamheden makkelijker te maken. Veel willen de Wunderlist-makers er nog niet over kwijt, maar wel dat je bepaalde taken kunt toewijzen aan anderen. Je ziet wie verantwoordelijk is voor welke taak. Je hebt een eigen Smart List met taken die aan jou zijn toegewezen. Wunderlist Pro krijgt achtergrondplaatjes en de mogelijkheid om een oneindig aantal subtaken te maken.

Downloaden (gratis versie): Wunderlist (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2013, 21:47
Categorie Productiviteit
Onderwerp wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.