Worms 2 Armageddon voor iOS tijdelijk afgeprijsd

Het iOS-spelletje Worms 2 Armageddon is tijdelijk in prijs verlaagd. Je betaalt hierdoor slechts 89 eurocent voor de game.

Worms 2 ArmageddonHet beurtelingse actiespelletje Worms 2 Armageddon is tijdelijk in de prijs verlaagd, waardoor je de game voor maar 89 eurocent op je iPad kunt spelen. Normaal gesproken kost Worms 2 €4,49. Het iOS-spel zit hetzelfde in elkaar als de traditionele Worms-spellen, die al enige tijd voor de pc verkrijgbaar zijn. De iOS-versie kreeg in de zomer van 2012 nog een update die asynchrone multiplayer toevoegde.

Deze nieuwe multiplayer-modus zorgt ervoor dat je met anderen kunt spelen terwijl je niet tegelijkertijd de app hebt opgestart. Zodra je weer aan de beurt bent krijg je een pushnotificatie, waardoor je zelf kunt bedenken wanneer je het liefst wil spelen. Games zoals Wordfeud en Draw Something hanteren hetzelfde principe.

Hoe lang Worms 2 Armageddon goedkoop aangeboden zal worden, moet nog blijken. De vorige actie opgezet door de ontwikkelaar duurde exact een week. We raden je aan om goed in de App Store te kijken of de actieprijs nog geldt, voordat je de game achteloos koopt.

Downloaden: Worms 2 Armageddon (€0,89, normaal €4,49, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2013, 16:10
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.