Update voor Wehkamp iPad-app verbetert zoekfunctie

De Wehkamp iPad-app heeft na een update een verbeterde zoekmachine gekregen. Hiermee kun je in specifieke categorieën zoeken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Wehkamp zoekmachine iPadDe iPad-app van Wehkamp is voorzien van een forse update, die onder andere een verbeterde zoekfunctie introduceert. Bij een zoekopdracht kun je voortaan in de app aangeven in welke categorie je wil zoeken, zodat je bijvoorbeeld alleen naar broeken zoekt in de categorie ‘Herenmode’. De app onthoudt voortaan ook de maten die je eerder hebt ingevuld, zodat je automatisch de kleding in jouw maat te zien krijgt op de bestelpagina.

De veranderingen in de Wehkamp-app moeten vooral de al bestaande gebruikservaring verbeten. Van grote veranderingen aan het uiterlijk van de app is dan ook geen sprake. De app moet vooral een stuk simpeler en sneller worden, door bijvoorbeeld korting beter in beeld te brengen. In je winkelmand kun je voortaan ook op de totaalprijs tappen om een overzicht van verzendkosten te zien.

De Wehkamp-app voor de iPad is vrij nieuw: pas in mei 2013 maakte de bekende online winkel zijn entree in de App Store. Bijzonder is dat je in de Lookbook volledige kledingsets kunt zien op een echt, bewegend model. Dit geeft een beter beeld hoe de kleren die je bestelt er eigenlijk uitzien.

Downloaden: Wehkamp (gratis, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2013, 15:09
Categorie Lifestyle
Onderwerp winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.