TomTom geeft korting op iPhone-navigatie

TomTom heeft momenteel een kortingsactie bij de iPhone-navigatie-apps. Europa, de Benelux en diverse Europese landen zijn met korting te krijgen - handig voor de vakantie!

tomtom beneluxHet is stuivertje wisselen bij de navigatiefabrikanten. Terwijl Navigon de prijzen van de iPhone-navigatieapps na een langdurige korting weer verhoogt, prijst TomTom de apps af. Over een paar weken zal de situatie weer andersom zijn. TomTom geeft nog tot 24 juli korting op diverse apps, zodat je je vakantienavigatie voor weinig geld kunt regelen. TomTom Benelux ging van €59,99 naar €39,99 en voor TomTom Europe ben je geen €89,99 maar €74,99 kwijt. De apps kregen in april 2012 hun meest recente update, met onder andere vernieuwde kaarten, zoeken en navigeren via Facebook en het delen van je bestemming via sociale media. Het doorzoeken van TomTom Places en POI’s is ook makkelijker geworden. Naast deze bekende TomTom-apps zijn er ook losse apps verkrijgbaar voor Chili, Rusland, Oost-Azië, het Midden Oosten, Mauritius en allerlei andere bestemming waar je misschien de komende weken naartoe wilt.

Niet al deze apps zijn trouwens in de aanbieding, maar wil je de sprong maken naar meer Europese landen, dan zit je in de meeste gevallen goed. Ook de losse apps van Italië en Frankrijk zijn bijvoorbeeld afgeprijsd. De meeste apps zijn universeel en dus ook op de iPad te gebruiken, zodat de passagiers op de achterbank kunnen ‘meerijden’.

Downloaden: TomTom Europa (€74,99), TomTom West-Europa (€59,95) en TomTom Benelux (€39,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2012, 13:40
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen korting, Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.