Storify voor iPad geeft nu toegang tot StoryPad

Storify voor iPad heeft een update gekregen. Je kunt nu items uit de ingebouwde browser naar je verhaal slepen en je krijgt toegang tot je StoryPad.

storify ipadStorify is een platform om verhalen te vertellen. Aan de hand van social media-berichten, foto’s en video’s maak je een verhaal, waar je je eigen teksten aan toevoegt. Je haalt je informatie uit meerdere bronnen. Dankzij een update van de iPad-app wordt het nu nog makkelijker om je verhaal te delen, dankzij toegang tot StoryPad. Storify laat je ook foto’s en andere items met klik-en-sleep vanuit de ingebouwde webbrowser naar je verhaal slepen.

Bij Storify gebruik je een desktop bookmarklet om items te verzamelen, waarna je alles samenvoegt tot een mooi verhaal. In de app gebruik je foto’s, video’s en updates van Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. Je kunt Storify bijvoorbeeld gebruiken op een conferentie, waarbij je vertelt wat jou is opgevallen of wat je belangrijk vindt. Je kunt het ook gebruiken om een verhaal te vertellen over een persoonlijke gebeurtenis, zoals een feestje, uitgaansavond, weekendje weg of bruiloft.

Downloaden: Storify (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2012, 15:50
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp storytelling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.