Red Bull Air Race World Championship: wel Lite, niet gratis

Red Bull Air Race World Championship Lite is een betaalde vlieggame waarbij je gaat stuntvliegen op twee tracks in Abu Dhabi en San Diego. De volledige versie zal 6 extra tracks bevatten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

red bullBij een Lite-versie verwacht je al snel dat de applicatie gratis is. Als er dan ook nog een merknaam in de titel is verwerkt, verwacht je dat het helemaal als gesponsorde reclamespelletje is bedoeld. Maar bij de Red Bull Air Race World Championship Lite Version zul je toch echt moeten betalen, al is het slechts €0,79. De game is gemaakt door ontwikkelaar Artificial Life, die het afgelopen oktober al aankondigde. De game is een simulatie van de populaire stuntvliegwedstrijd. In de game kruip je in de cockpit van een vliegtuig, waarna je in een 3D-omgeving terechtkomt.

Bedienen doe je via de accelerometer, maar je kunt niet zomaar in het wilde weg rondvliegen. Je zit vast aan de officiële tracks die tijden races in Abu Dhabi en San Diego zijn gevlogen. In de Lite-versie zijn twee races en twee vliegtuigen beschikbaar. De volledige versie, die op dit moment nog niet beschikbaar is, zal ook de races van Boedapest, Detroit, Londen, Porto, Perth en (jawel!) Rotterdam bevatten. De volledige versie is in onderstaand promofilmpje te bekijken:

Installeren: Red Bull Air Race World Championship Lite (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:37
Categorie Games
Onderwerpen game, red bull

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.