Pukkelpop voor iPhone compleet vernieuwd

Pukkelpop 2012 is vernieuwd. De app heeft een nieuwe nieuwsfeed gekregen, laat je makkelijker locaties van vrienden opvragen en houdt je de hele zomer in contact met vrienden. Pukkelpop vindt plaats op 16 t/m 18 augustus 2012 bij Hasselt.

pukkelpop iphoneDe officiële app voor Pukkelpop is vernieuwd. De door Proximus gesponsorde app is aanbeland bij versie 3.0 en houdt je op de hoogte van het programma van Pukkelpop. Het bekende Belgische muziekfestival vindt dit weekend plaats in Kiewit (Hasselt). De Pukkelpop-app is gemaakt door Appmiral, die ook de apps voor Rock Werchter, Tomorrowland en Graspop maakte. Deze versie heeft een flinke lijst met verbeteringen gekregen, bijvoorbeeld de mogelijkheid om handmatig de locatie van een vriend op te vragen tijdens het festival. Zo kun je zoekgeraakte vrienden weer snel terugvinden. Het systeem om contact te leggen met vrienden is ook verbeterd. Zodra je verbinding hebt met een vriend, blijf je de hele zomer verbonden via alle festival-apps van Appmiral.

pukkelpop fotoNatuurlijk is ook de line-up bijgewerkt voor dit jaar. De nieuwsfeed in de app is compleet vernieuwd. Er is een lijst met activiteiten van vrienden aan toegevoegd en een rooster met diverse foto’s. Wil je terug naar het dashboard, dan kan dat voortaan vanaf elk scherm door op of neer te vegen. Pukkelpop biedt verder wat je van een dergelijke app kunt verwachten: een programma dat je op drie manieren kunt bekijken (per podium, per artiest of favorieten), achtergrondinfo over de artiesten, een tijdlijn met alle optredens en Twitter-berichten waarin de hashtag #pkp12 voorkomt. De berichten die op het officiële Facebook-account verschijnen vind je ook terug in de app.

Downloaden: Pukkelpop (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2012, 16:33
Categorie Muziek
Onderwerpen festival, muziek, pukkelpop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.